Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
17 oktober 2023

Vier vragen aan: Margret Boschker - Kolkman

Vier vragen aan: Margret Boschker- Kolkman (Medewerker Woonzorg Zieuwent)

Kun je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Margret Boschker- Kolkman en ik werk als medewerker Wonen en Welzijn bij Woonzorg Zieuwent.

Bij Woonzorg Zieuwent ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van een schone woonomgeving en het verzorgen van de was voor de bewoners. Mijn taken omvatten ook het klaarzetten van het ontbijt in de ochtend, evenals het bereiden van de lunch en het avondeten voor de bewoners samen met mijn collega's. We staan altijd klaar om het welzijn van onze bewoners te waarborgen, en ik draag met plezier bij aan een schone en aangename leefomgeving, evenals aan de voorbereiding van voedzame maaltijden.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen en aan het lezen. Mijn man en ik zouden nog heel graag naar Lapland willen om het Noorderlicht te zien.

Mijn vrienden en familie zouden mij omschrijven als iemand die recht voor haar raap is (soms mischien iets te ;)). Daarnaast zouden ze mij als een sociaal persoon beschrijven die altijd klaar staat voor andere.

Wanneer ga jij met een lach naar huis na een werkdag?

Ik ga met een lach naar huis als ik de bewoners een leuke dag heb kunnen bezorgen.

Wat is jouw ervaring als werknemer Wonen Welzijn om bij Woonzorg Zieuwent te werken?

Als medewerker van Woonzorg Zieuwent wordt je gewaardeerd. Iedereen is het zelfde; of je nu werkzaam bent als medewerker wonen en welzijn, medewerker zorg of als vrijwilliger, we zijn één team.

Welke mooie/grappige momenten zijn je tot nu toe bijgebleven bij Woonzorg Zieuwent?

Wat mij toe nu toe is bijgebleven is dat bij Woonzorg Zieuwent een bewoner altijd de radio hard aan had staan. Zijn muziekkeuze varieerde tussen Nederlandse hits en piratenzenders. Vaak kon iedereen in de buurt meegenieten van zijn muziek. Samen met mijn collega's brachten we bezoekjes aan zijn kamer en dansten we op zijn muziek. Dit bracht niet alleen veel vreugde bij hem, maar ook bij ons. Het was een mooie ervaring om samen met hem te genieten van de muziek.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.